(Промяна на 15.11.2015г) Моля да ни извините! В момента този уеб инструмент не работи, но може да ни изпратите URL адрес на своя WordPress сайт и ще получите безплатно бързо сканиране на сайта за дупки в сигурността. Изпратете от страница Контакти, като пишете, че искате безплатно сканиране на сайт.

 

.

ВНИМАНИЕ! Това е бърз безплатен тест, който проверява само версията на ядрото на WordPress, проверява някои от ползваните плъгини, опитва да открие валидни потребители, ползваната тема и още няколко слабости, като разкриване на забравени важни файлове или FPD риск – разкриване на местоположението на файловете. 

За пълно сканиране на WordPress или друг вид сайт, моля свържете се с нас, като напишете URL адреса на вашия сайт, може да оставите и телефон за връзка.

Пълното сканиране на WordPress сайт за уязвимости включва:

  • Проверка за над 2300 познати плъгина, като за всеки се проверява версията и дали е уязвим;
  • Проверка за проблем timthumb – уязвима библиотека използвана от много безплатни теми;
  • Проверка дали директориите на плъгините показват файловете в тях;
  • Проверка дали вашия сайт е бил добавен в черни списъци на сайтове разпространяващи злонамерен софтуер (ново от версия 1.1).

Сканирането отнема време. Получавате файл с резултати на вашия имейл от сайта.

 

От съображения за сигурност, файлът с резултати се изпраща само на имейл, който е публикуван във вашия сайт или завършва с вашия домейн.

.

Дарение за развитието на този инструмент

Ако този безплатен инструмент ви харесва може да направите дарение за развитието и поддръжката му по един от следните начини:

SMS на номер 1096 с текст BGL28, което ще ви струва 6 лв с ДДС.

SMS на номер 1094 с текст dgw , което ще ви струва 4,80 лв с ДДС.

SMS на номер 1093 с текст dgw , което ще ви струва само 1,20 лв с ДДС.

Поръчката на пълно сканиране на вашия блог също е вариант.

 

Дарение през PayPal

 

.

Натиснете оранжевия бутон [Donate]. Ще бъдете прехвърлени на защитена страница на Paypal.com. В полето „Purpose“ се въвежда причина, например GanMax.com и в полето „Donation amount“ се въвежда сума, която искате да дарите, натиска се бутон [Update Total]. Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да платите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу в ляво. Ако имате регистрация в Paypal.com трябва, да се логнете през формата долу в дясно.

Ограничаване на отговорност

Ако този инструмент не ви предупреди за опасности, това не означава, че вашият сайт е сигурен и не може да бъде хакнат от злонамерени лица.

С използването на този сайт вие се съгласявате, че ganmax.com и неговите автори не могат да бъдат отговорни за никакви причинени загуби и вреди причинени директно или косвено, породени от използването на сайта, софтуера, инструментите, уеб приложенията или информацията в него.
.

Брой прочитания на тази страница: 4813

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *