Генератор на сложна парола трудна за отгатване

Използвайте този безплатен генератор на пароли, за да създадете случайна, силна парола. QR код с URL на GanMax генератор на пароли

Вашата нова силна парола:
« ще се появи тук »
 
За по-лесно разбиране на паролата:
« мнемонични кодове ще се появят тук »
Заб. Имената на градовете са изцяло с малки букви, когато съответната буква е малка и изцяло големи, когато буквата е голяма.

 

Препоръки за силна парола

Силната парола:
има поне 12 символа;
съдържа големи букви;
съдържа малки букви;
съдържа числа;
съдържа букви на кирилица;
съдържа специални символи, като ` ! " ? $ ? % ^ & * ( ) _ - + = { [ } ] : ; @ ' ~ # | < , > . ? /
тя не е като предишна парола;
тя не е някакво име или прякор;
тя не е username;
тя не е дума от речника

Силно ви препоръчваме да прочетете статията Избиране на добра парола.

Тази парола защитена ли е?

Да, много! Сайтът ganmax.com генерира паролата директно във вашия браузър, използвайки JavaScript. Паролата не се изпраща към Интернет, тя е видима само във вашия браузър и не стига до нашия сървър. Всеки друг подобен сайт, който изпраща данните от уеб формата през интернет, може да запише паролата или тя да бъде подслушана от хакер, докато пътува през мрежата. Разбира се нищо не ви пречи след създаването на паролата, да добавите още един символ или да промените символ в паролата.

Споделяне

Моля използвайте бутоните отляво, за да споделите тази страница с приятели и да им помогнете да защитят своята информация по-добре.

 

Ограничаване на отговорност

Сайтът ganmax.com и неговите автори не могат да бъдат отговорни за всякакви загуби на данни или лична информация. Паролите генерирани от този сайт се ползват от потребителите на този сайт на техен собствен риск и отговорността за опазването на паролите е само тяхна. С използването на този сайт вие се съгласявате, че ganmax.com и неговите автори не могат да бъдат отговорни за никакви причинени загуби и вреди причинени директно или косвено, породени от използването на сайта, софтуера, инструментите, уеб приложенията или информацията в него.

Създаването на този инструмент е базиран на следния файл strongpasswordgenerator.com/StrongPasswordGenerator.js

WPPassGen версия 1.0 · https://ganmax.com/pg/

Брой прочитания на тази страница: 29674