GanMax – защита на сайт от хакери

Проверка на сайт

Проверка на сайт без да предоставяте достъп до сайта. Използваме само външни инструменти за проверка.

Опити за откриване на слаби места в сайта, които могат да доведат до компрометиране (хакване) на сайта.

Изготвяне на отчети за сигурността, които да бъдат приложени от разработчиците на сайта или от външен разработчик. Тази услуга е подходяща, като превантивна мярка за защита на сайта. Ако Вашият сайт вече е бил компрометиран, моля вижте услугата Защита на хакнат сайт.

 

Как се прави проверка на сигурността на сайт?

Един или двама специалисти (според големината на сайта) ръчно и автоматизирано със специализиран софтуер, проверяват вашия сайт за дупки в сигурността. Това се извършва точно по начина, по който зложелатели биха търсили слаби места в сайта с цел нанасяне на щети и компрометиране на сайта.

Продължителност от един до 4 работни дни, в зависимост от големината на сайта. Получавате подробен отчет за свършената работа.

Важно е да се отбележи, че този метод не е достатъчно надежден. Той се извършва „на сляпо“ с автоматични програми, които преминават през всички страници на сайта в опит да открият сигнали за евентуални слабости. Откритите сигнали се тестват ръчно от опитен програмист.

За по-задълбочена проверка и по-надеждна услуга Ви препоръчваме да се запознаете с услугата Одит на сигурността на сайт.

Цена на услугата Проверка сигурността на сайт започва от 180 лв за малки, некомерсиални сайтове. Цената е посочена без ДДС.

За изготвяне на точна оферта, моля свържете се с нас от страница Контакти, като ни изпратите интернет адреса на Вашия сайт.

В страница Услуги може да видите всички услуги за уеб сигурност предлагани от GanMax.

Брой прочитания на тази страница: 1111590
Exit mobile version