GanMax – защита на сайт от хакери

Защита на компрометиран сайт

Възстановяване и защита на сайт, който е бил компрометиран (хакнат).

Почистване и възстановяване на хакнат сайт

Възстановяване на сайта. Изследване на уеб логовете. Откриване на начините на проникване.

Поправяне на сайта с цел да не може, да бъде компрометиран (хакван) в бъдеще.

Ако вашият сайт видимо е бил компрометиран или имате подозрения, че е под атака и трябва спешно да бъде защитен. Това е спешна услуга, която е по-скъпа от обикновената услуга за Проверка на сайт.

Обикновено са нужни от няколко часа работа до няколко дни за откриване, как е проникнато в сайта. Ако сайтът е много голям, с хиляди страници, е нужно технологично време за обхождане на всички страници. Ако сайтът има множество посещения, това води до големи уеб логове и отново удължава времето за изследване на сайта.
Ще направим всичко възможно да реагираме по най-бързия възможен начин.

Цена за тази услуга е 60лв на час на човек. Цената е посочена без ДДС.

Крайната цена се определя в зависимост от големината на сайта, начина по който е написан и нанесените щети. Най-удобно е да бъдат предплатени от 6 до 10 часа (в зависимост големината на сайта), през които да се изследва проблемът и да се набележат мерки за отстраняване на слабостите в сайта.

Как се възстановява хакнат сайт?

Най-често Вие получавате съобщение по имейл, от Вашия хостинг доставчик, че сайтът е бил компрометиран и инструкции как може да бъде подобрена сигурността.

GanMax е партньор на повечето хостинг доставчици в България и е възможно те да Ви препоръчат нашите услуги за по-сигурна защита на Вашия сайт. Възможно е хостинг доставчикът  да блокира достъпа до Вашия сайт, докато той не бъде почистен.

Едно от първите неща, които трябва да направите е да поискате от хостинг доставчика да направи резервно копие на уеб логовете за достъп (това е access_log файл на уеб сървъра). Това е важно да се направи бързо, защото ако сайтът е силно посещаван тези логове може да бъдат автоматично изтрити, което ще затрудни откриването на начина на проникване в сайта.

След като имате резервно копие на логовете за достъп, може да се свържете с нас от страница Контакти, като ни изпратите интернет адреса на Вашия сайт.

В страница Услуги може да видите всички услуги за уеб сигурност предлагани от GanMax.

Брой прочитания на тази страница: 1109664
Exit mobile version