GanMax – защита на сайт от хакери

Одит на сигурността на сайт

Проверка на програмните кодове и базата данни.

Задълбочено изследване на програмните скриптове и на базата данни.

Изготвяне на подробни отчети за сигурността.

Как се извършва одит на сигурността на сайт?

Предоставяте достъп до сайта, двама програмисти изследват подробно програмните скриптове и базата данни, с цел откриване дупки в сигурността.

Двама различни специалисти, отделно един от друг, проверяват вашите кодове за уязвимости от външни атаки.

Необходими данни за достъп до сайта са достъп до cPanel на сайта, когато той ползва cPanel хостинг или FTP достъп до файловете на сайта и достъп до администрация на базата данни.

Продължителност от 2 до 7 работни дни. Получавате подробен отчет за извършената работа по защита на сайта и консултации за защита на сайта.

Услугата може да се ползва и като проверка за качеството на кода на сайт, като GanMаx се явява независима трета страна при възникнал спор между две страни по договор.

Цена 60 лв на час на човек (минимум 4 часа работа). Посочената цена е без ДДС.

Конфиденциалност за достъп до данни

Преди започване на работа, можем да подпишем „Споразумение за конфиденциалност“, с което се задължаваме всякаква чувствителна информация, като пароли, кодове за достъп, работни документи, лични данни и всякаква съществена информация, която е станала известна по време на работа, да не бъде записвана и споделяна с трети страни.

Неразкриване на информация за услугата

Ако желаете може изрично да се задължим да не споделяме с никого, че работим заедно и сме открили уязвимости във вашия сайт. В този случай нямаме право да използваме с рекламна цел факта, че работим заедно и тогава услугата има по-висока цена. При всички случаи започваме да рекламираме нашата дейност, едва след като сайтът е бил защитен и вече няма опасност за него.

В страница Услуги може да видите всички услуги за уеб сигурност предлагани от GanMax.

Брой прочитания на тази страница: 1109807
Exit mobile version