Консултации за сигурност при изграждане на сайт
Консултации за сигурност при вече готов сайт

Консултации за сигурност на сайт

Консултации за сигурностУслугата по консултиране по въпроси свързани със сигурността на сайт, не зависят от това, в каква фаза на развитие е сайта. Подходяща е за сайт, който все още се изгражда, както и за вече завършен сайт. Желателно е да бъде осигурен пълен достъп до сайта и базата данни.

Включении са някои подготвителни действия, като запознаване със системата на сайта и предварително изследване на структурата и защитата на сайта.

При необходимост може да бъде подписан документ „Споразумение за конфиденциалност“ за неразкриване на чувствителни данни.

За Ваше удобство консултациите могат да бъдат проведени дистанционно по телефон, Viber, Skype и др. В цената се включва писмен документ, който съдържа всички препоръки за подобряване на сигурността на сайта. Тези препоръки са предназначени за разработчиците на сайта.

Цената са консултации за сигурността на сайт е 80лв за всеки започнат половин час. Минимално предплатено време 2 астрономически часа. Цената е посочена без ДДС.

За да поръчате консултации по сигурността на сайт, моля влезте в страница Контакти и изпратете интернет адреса на Вашия сайт.

В страница Услуги може да видите всички услуги за уеб сигурност предлагани от GanMax.

Брой прочитания на тази страница: 1086123