1. Опитайте 3 месеца безплатно антивирусната NOD32

nod32GanMax.com Ви дава възможност до края на месец октомври 2013г да използвате талон за отстъпка, който Ви дава 3 месеца безплатно  ползване на пакетния продукт ESET Smart Security, който включва в себе си антивирусната програма NOD32. Лиценза за 3 месеца на продукта, струва около 27 лв, с талона за отстъпка цената става е 1 стотинка, която няма да се плаща.

Линкът към кошницата за въвеждане на промото е http://softkey.bg/catalog/basket.php?prodid=687654&quantity=1&from=198390&referer1=ESET7&clear=Y&compid=1 там натиснете бутона [Оформи поръчка >] въведете Вашите данни и в полето „Талон за активиране на намаление“ въведете талона за отстъпка:  GanMax.com

ВНИМАНИЕ! Получавате безплатно ползване за 3 месеца, само ако въведете кода GanMax.com!

ESET Smart Security е комбинирана система за сигурност, подходяща за домашни потребители, малки и средни фирми. Системата включва защита от вируси, шпионски и рекламен софтуер, спам филтър и вградена защитна стена. Ползва се технологията за засичане ThreatSense® и сканиращия алгоритъм на ESET NOD32.

2. Проверка дали вашия сайт е наказан от Google

odit-risk-300x290Ако Вие имате бизнес сайт, който напоследък не се класира добре в Google, може да проверите дали към него има линкове (хипервръзки), които могат да доведат до наказание от Google. Отново само до края на октомври 2013г може да ползвате код за отстъпка GMX1013, който ви дава 60% по-ниски цени от стандартно обявените цени в страница Одит и откриване на опасни линкове към сайт. Поръчката става по телефон или на имейл, който е посочен в страница Контакти, като съобщавате промо кода.

Услугата за проверка на опасни линкове се предоставя от Ganbox – една от водещите български фирми за SEO услуги. Изготвя се подробен отчет за откритите линкове и файл за изпращане към Google за отказване от линковете.

Побързайте!

 

5/5 - (1 vote)
Брой прочитания на тази страница: 2757
Промоция за антивирусна и проверка за наказан сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *