GanMax – защита на сайт от хакери

Клиенти и препоръки

Няколко от последните големи клиенти на GanMax

varchev.com – пълно сканиране на сайта и свързани сайтове, с осигурен пълен достъп до файловете и базата данни. Открити редица уязвимости от различен тип. Изготвен подробен писмен доклад за откритите слабости. Успешно разследване на хакер, който е имал неправомерен достъп до сайта. Вижте препоръка от фирма Варчев Финанс.

arenabg.com – пълно сканиране и изготвяне на видео презентации с открити няколко различни слабости в сайта, една от които пълен достъп до базата данни. Вижте препоръка от arenabg.com.

sportal.bg – един от най-големите спортни портали (отдалечено сканиране, изпратен доклад за намерените уязвимости);

jeff.bg – уеб магазин за мобилни телефони (пълен одит на кода и базата данни, подробен отчет за сигурност, ползваемост и SEO). Препоръка от сайта jeff.bg.

blitz.bg – информационна агенция. Пълно сканиране и изготвяне на видео презентации с открити няколко различни слабости в сайта.

pcstore.bg – онлайн магазин за лаптопи. Препоръка от pcstore.bg.

borivan.com – възстановяване, защита и почистване на сайта след хакване.

destar.bg – регионална информационна агенция. Преработване на сайта с цел защита и по-добро представяне на информацията.

rooms.bg – открити множество уязвими места, като качени файлове, инжектирани линкове и др. Беше извършен цялостен одит и създаден подробен отчет.

 

Кои са наши клиенти?

Още преди официалното стартиране на този сайт, сме помогнали на собствениците на множество сайтове, които са искали техните сайтове да станат по-сигурни и невъзможни за хакване.

Най-често към нашите услуги имат интерес:

– собственици на малки сайтове ползващи безплатен уеб софтуер (в много случаи напълно безплатно);

– дизайнерски студия правещи сайтове за клиенти (допускат се еднотипни грешки и обикновено всички сайтове от портфолиото са уязвими);

– уеб разработчици на големи уеб приложения;

– големи бизнес сайтове: уеб магазини, социални мрежи, портални сайтове и др.

Най-общо казано имаме в екипа няколко много добри програмисти, които могат да се справят с всеки уеб сайт на Linux хостинг.

.

 

Множество уязвими сайтове

Имаме доста дълъг списък на сайтове с програмни грешки, които вероятно са уязвими и лесно може да се открадне базата им данни. За много от тях сме опитвали да се свържем със собственика и да предупредим за откритите слабости на сайта. В много случаи напълно безуспешно и напразно сме опитвали да обясним какво предлагаме и защо сайта трябва да се защити. Учудващо и плашещо е безразличието на собствениците на уязвими бизнес сайтове в България, особено такива, които събират лични данни. Ние никога няма да ползваме нашите знания, за да злоупотребим с откритите слабости или данни в такива сайтове, но е възможно други злонамерени лица да го направят.

Брой прочитания на тази страница: 10709
Exit mobile version